Professionel lugt bekæmpelse til erhverv

Raus fjerner lugt ved hjælp af ozongas. Ozon er et naturligt stof der findes i naturen, og dannes ved solens Uv-stråling og spændingsudladninger, f. eks ved tordenvejr. Ozon er en del af den naturlige balance i sund luft, hvor det nedbryder uønskede stoffer, lugte og mikroorganismer.

Med en Ozon behandling fra Raus kan din virksomhed spare både penge og tid med at fjerne uønsket lugt, vi udføre behandlingen på jeres vilkår så det er til mindst mulig gene for jer.

Vi er vant til at arbejde rundt om håndværkere og andet personale så jeres tidsplan ikke skrider, hos Raus er vi vant til at arbejde både nat og dag, weekend og hverdag.

En lugtsanering hos et specialiseret rengøringsfirma koster mellem 35.000.kr - 50.000.kr - En Ozon behandling fra Raus er typisk over 40% billigere og modsat en rengøring trænger en Ozon behandling helt ned til lugt kilden og neutralisere den.

En ozon behandling kan også bruges til at desinfektion efter f.eks. oversvømmelse og vandskade, dette kan sikre dig mod skimmelvækst og sikre dig et rent og sikkert indeklima.

Der er ikke en opgave som er for stor eller for lille hos Raus.

Eksempler på behandlinger som vi har udført:
-Lager (fødevare)
-Udlejning boliger (tobak, urin, skimmelsvamp, mm)
-Erhvervs køretøjer, herunder udlejnings biler

Pris eksempler finder du HER.

Du kan kontakte os HER.