Professionel bekæmpelse af lugt til private

Raus fjerner lugt ved hjælp af ozongas. Ozon er et naturligt stof der findes i naturen, og dannes ved solens uv-stråling og spændingsudladninger, f. eks ved tordenvejr. Ozon er en del af den naturlige balance i sund luft, hvor det nedbryder uønskede stoffer, lugte og mikroorganismer, herunder bakterier og vira.

 

Efter en ozon behandling er lugten neutraliseret og der er igen friskt og lækkert i behandlingsområdet, en ozon behandling trænger ind i vægge, gulve og møbler hvor alm konventionel rengøring ikke kan trænge ind. En Ozon behandling nedbryder årsagen til lugt enkelt, hurtigt og billigt, derudover holder effekten meget længere end en konventionel rengøring da Ozonen trænger længere ind end bare overfladen. Ozon neutraliserer blandt andet følgende lugtgener:

  • Røg lugt, herunder tobaksrøg og sod
  • Skimmel spore og lugt
  • Lugtgener efter kæledyr, bl.a. urinlugt
  • Kemisk lugt - diesel, benzin, motorolie

 En ozon behandling kan også bruges til at desinfektion efter f.eks. oversvømmelse og vandskade, dette kan sikre dig mod skimmelvækst og sikre dig et rent og sikkert indeklima.

En Ozon behandling kan gennemføres i alle lukkede rum, store som små, alt fra bil til bolig, men Ozonbehandling er ikke for amatører. Det er afgørende med en korrekt dimensionering til den givne opgave, det kræver erfaring og uddannelse og Raus forlader ikke en opgave før lugten er neutraliseret og at de sikre grænseværdier for ozongas er opnået, så du trygt og sikkert kan nyde dine friske og rene omgivelser.

 

Går du og overvejer at købe eller sælge bolig, så læs mere HER.

 Pris eksempler finder du HER.

Du kan kontakte os HER.