Luftrensning

Raus-Ren Luft!

Hos Raus har vi nøje udvalgt et bredt og komplet udvalg af luftrensere og filtre, vores udvalg af luftfiltre sikre dig og din familie et renere og behageligere indeklima. En luftrenser filtrerer og renser luft for op til 99,97% af partiklerne i et almindeligt hjem.

Luftrenser

En luftrenser beskytter dig og din familie for skadelige partikler og gasser i hjemmet med op til 99,97%, en luftrenser er derfor særligt egne for dig med astma, allergi eller bare dig der ønsker et sundere indeklima. En luftrenser presser luft gennem et særligt filter og derved renser luften, hos Raus har vi et bredt udvalg af filtre til vores luftrensere. Filtrene til vores luftrensere består af et HEPA-filter der filtrerer luften for uønskede partikler og et aktiv kul-filter der renser luften for lugte og gasser ved at absorbere dem. Til flere af vores luftrensere findes der special filtre, det kunne være et Allergy-filter der er filtrere op til 99% af allergener, et Baby-filter der er særligt effektivt mod bakterier og vira eller et Smog-Filter der er særligt effektivt mod ryge og gasgener, så som udstødningsgasser.

 

Hybrid Luftrensere

En hybrid luftrenser kan udover at rense luft også "vaske" luften og derved tilføje fugt i rummet, vores Hybrid luftrensere måler luftfugtigheden automatisk så den altid sørger for et optimalt indeklima. Fordelene ved en optimal luftfugtighed er mange og store det kan f.eks. være:

  • Forbedring af astma og allergi symptomer
  • Forbedring af forsvarssystem i luftvejene
  • Kortere sygdomsforløb
  • Mindre tør hud og hår

 Se vores udvalg af luftrensere HER