Cases og kunder

OBS!
Da en del af vores kunder ønsker at være anonyme, refererer vi kun ved fornavn

 

Tobakslugt
"Jeg kontaktede RAUS på grund af tobakslugt i et væresle. Jeg blev anbefalet at leje en RAUS-generator i 3 dage. + fri fragt frem og tilbage. Modtog den dagen efter. Brugsanvisning var nem at følge og det var nemt at få den stillet op. Efter 3 behandlinger er rummet totalt fri for tobakslugt. Jeg indrømmer at jeg var skeptisk men jeg er godt tilfreds og anbefaler RAUS til andre."
-Mette
Albertslund

 

Lugt af hund i bilen
"Jeg købte en brugt bil der havde en kraftig lugt af hund. Jeg lejede en RAUS-generator i 3 dage. Resultat: Lugtfri bil. Tak for god og hurtig service. Kan klart anbefales."
-Morten
Hørsholm

 

Lejlighed stank af røg.
"Jeg overtog min nye lejlighed nymalet, men der lugtede stadigvæk fælt af røg fra den tidligere beboer. Jeg kontaktede RAUS som kom allerede dagen efter. 4 dage senere var røglugten væk. Dog kunne jeg lugte ozonen, men efter et par dages udluftning var min nye lejlighed neutral og helt uden røglugt."
-Anders.
Gilleleje

 

Kattetislugt
"Lugten opstod efter vores kat blev kastreret. Den havde overtisset min datters værelse, vægge, møbler, seng, m.m. Jeg fandt RAUS på nettet og de var kvikke nok til at komme dagen efter. Behandlingen tog 3 dage men lugten var væk og vi kunne afvaske værelset. Min datter var glad fordi hun fik lov at beholde katten! Tak til RAUS for husfredens skyld."
- Jørgen
Hørsholm
 
Karrylugt i udlejningslejlighed
"Min udlejningslejlighed lugtede stadig af karry, efter lejers fraflytning. Jeg havde forsøgt alt, men intet virkede. Fik anbefalet RAUS af en god ven. RAUS ejer Claus Bærentsen, kom forbi og lokaliserede problemet. Efter nærmere aftale gik han i gang med en 3 dages behandling. Bagefter var min lejlighed fuldstændig neutral. Som i NUL LUGT!
God service og professionel hehandling. Kan klart anbefales."
-Morten,
Fredensborg